Dagfinn Hauge
Dagfinn Hauge
Jeg er utdannet pedagog og har bakgrunn som lærer, avisjournalist og fotograf.
Jeg har arbeidet i Statoil’s tjenesteorganisasjon Global Business Services (GBS) med markedsføring og kommunikasjon. Der har jeg blant annet jobbet som interredaktør for organisasjonen og fotoredaktør for tjenesteportalen.
I Norganic har jeg jobbet som marked- og kommunikasjonsansvarlig. To av hovedoppgavene her var opprettelsen av nettbutikk for bedrifter og nettbutikk for private.
Siden januar 2017 har jeg vært selvstendig næringsdrivende.

MEDIA SERV er en enkelmannsbedrift som driver med markedsføring og kommunikasjon.

Et lite firma med få løpende kostnader gir fordeler for kunden. Jeg kan bruke mer tid på oppdragene og tilby de til en lavere pris.

I og med at jeg er allrounder og skriver tekst, tar bilder og lager websider blir ofte totalpakken rimeligere enn dersom du engasjerer et reklamebyrå der flere personer må involveres i det samme oppdraget.

Ta kontakt med meg på telefon +47 950 73 249 eller dagfinn(at)mediaserv.no.

Referanser

– Media Serv er genuint opptatt av kvalitet og gir alltid 100%. Ved å bruke Dagfinn får vi tilgang til en markedssjef, fotograf, journalist, webdesigner og skribent. Alt i samme person, og til en overkommelig pris.

JARL ROSSAVIK • NORGANIC

– Jeg er veldig glad for at vi valgte Media Serv. Vi har fått en utrolig god oppfølging og lært mye. En moderne webside og artikler på facebook har gitt resultater. Stadig nye kunder finner veien til oss nå.

EIVIND HANDELAND • HANDELAND ANTIRUST

– Vi har brukt Media Serv i arbeidet med tre ulike nettsider. Vi er veldig godt fornøyd med service, engasjement og evne til å sette seg inn i produktene. Nettsidene ble oversiktlige og lette å finne fram i. Takk for et kjempegodt samarbeid.

JAN HÅKON NORDBØ • CLENA NORGE AS

– Det har vært en glede å bruke Media Serv som samarbeidspartner til å spisse kommunikasjonen og få formidlet et riktig budskap til markedet og våre kunder. Jeg veldig godt fornøyd med resultatet.

KENNETH OLSEN • SMART BUSINESS

KUNDER