Project Description

Prosjekt informasjon

fr

Siden 2018 har jeg vært redaktør, fotograf og skribent for magasinet Næring på Jæren. Det er et gratismagasin som kommer ut i 22 000 eksemplarer i det tre kommunene Klepp, Time og Hå til private og bedrifter. Magasinet blir drevet av Lokomotiv Media som igjen eies av Fasit regnskap AS. Arbeidet har jeg på kontrakt og det tilsvarer cirka 50% stilling.

Magasinet Næring på Jæren har eksistert i over 15 år og er et velkjent blad på Jæren. Vi får mange gode tilbakemeldinger på magasinet og annonsørene slutter godt opp om det. I tillegg til å være redaktør og journalist så setter jeg opp sidedisponering og kommer med forslag til layout.

Detaljer

fr

Annonser

Lokomotiv Media har tre markedskonsulenter som blant annet arbeider med Næring på Jæren i tillegg til Sirdalsmagasinet og Listerliv.

Distribusjon

Magasinet regnes som en informasjonsavis og går til alle private og bedrifter som ikke har Nei til gratisaviser på postkassen

Trykk og design

Næring på Jæren settes opp og trykkes av Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger.

Sosiale medier

Du finner Næring på Jæren på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Video-episoder

I samarbeid med ID Media produseres det video-episoder fra Jæren som publiseres på Facebook.

Les på nett

Næring på Jæren kan du i tillegg til papirutgaven lese på issuu.com og på nettstedet npj.no.

Noen utvalgte forsider

fr

Spør meg om avis/magasin-oppdrag

Jeg har bakgrunn som journalist og fotograf og har levert artikler til en rekke aviser og magasiner. Ta gjerne kontakt om du har behov for en journalist/fotograf for et oppdrag eller et helt magasin.

KONTAKT